EETHUIS SPHINX

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1711 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Sphinx. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 10:22 Zeer lekker eten de inktvisringen en de schotel 2 personen echt lekker zeker vaker bestellen
14 jul 2024 om 9:42 Kapsalon was heerlijk en fijn dat de salade en saus apart verpakt zijn
13 jul 2024 om 21:20 Frieten waren kletsnat door dichtgeknoopte plastic zak. Helaas viel ons de smaak van het vlees enorm tegen. Uiteindelijk het grootste gedeelte aan onze trouwe viervoeter gegeven.
29 jun 2024 om 23:09 Eten zoals altijd heerlijk. Aanrader!!!
20 jun 2024 om 8:41 Super snel en heerlijk eten
14 jun 2024 om 0:19 Pizza taco besteld pizza was lekker kesm op tyd en werd geleverd met een verse salade
11 jun 2024 om 23:49 Sphinx een donor zaak die te snel is! Ik had de tijd aangegeven om kwart voor 7, stonden ze me al kwart over 6 aan de deur. Durum was weer goed. Maar de kapsalon viel een beetje tegen, dit kan echter ook aan mijzelf liggen.
9 jun 2024 om 23:19 eerste en meteen de laatste keer besteld. friet was zeiknat en zompig omdat deze in een dichtgeknoopte plastic zak zat. 2 pita"s besteld en duidelijk vermeld geen sla erin te willen, beide zaten volgepakt met sla. pita"s vielen uit mekaar.
9 jun 2024 om 1:04 ik had pasta garnalen besteld maar jammer waren het garnelen vies van binnen vol met vuil ik had ook frietjes erbij maar die waren niet eens goed die waren rauw van binnen en hard van buiten ik vond het echt jammer.
8 jun 2024 om 21:01 Snel geleverd en het was heel lekker.
8 jun 2024 om 9:38 Snel en lekker.
7 jun 2024 om 23:23 Heerlijk eten en super snel geleverd